WELLNESS AND BALANCE LIFESTYLE

 

 

 

 

  

Ruim 28 jaar ben ik gepassioneerd bezig op het gebied van uiterlijke verzorging. Als schoonheidsspecialiste en visagiste en Brow Styling ik vind het fascinerend om te zien wat uiterlijke verzorging kan doen voor de vrouw haar  persoonlijkheid en schoonheid naar voren halen, haar laten stralen van binnen uit, wat haar weer positieve energie geeft en zelfvertrouwen.

Dat is ook de reden waarom ik werkzaam ben in de beauty branche.

Ik geef op verschillende locaties workshops en trainingen, en promoties, daar geef ik dan beauty behandelingen en adviseer ik producten op het gebied van huidverzorging, maquilage en geuren.

Vanaf Februari 2017 organiseer ik samen met Angelika en Geeske Detox Weekend in het prachtige Landgoed Anna's Parck in Sint Maarten Vlotbrug.

U kunt mij als freelancer inhuren voor trainingen, advies & verkoop en ondersteuning voor promoties op locatie voor bedrijfsevenementen of eventueel particulier? Bent u nieuwsgierig?

U kunt altijd contact met mij opnemen.

Anouck Schopman

Tel: 06-51716424 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.home24.nl www.strato.nl www.wellnessandbalance.nl www.wellnessandbalance.com www.wellnessandbalancelifestyle.nl www.verkeersschooldrive2day.nl www.wellnessandbalancelifestyle.com www.anouckschopman.info www.wellnessboat.nl www.wellnessboat.com www.anouckevents.nl www.outofthebox.nl www.benidurrer.nl